You are here

SayusiAndo's blog

Fonts of Netbeans

Undefined
Sayusi's tagcloud: 

A megfelelő kérdés.

Undefined

 A történet valahol ott kezdődik, hogy akadt időm programozni. Már sokkal korábban eldöntöttem, hogy az ötletem GWT -vel fogom megvalósítani. Ha már GWT és java, akkor nézzük meg a Maven -t is, hogy mi. Ennek a beállításával elment egy hétvége, de megy most már pöpecül. Elkészültek az első felületek.

Sayusi's tagcloud: 

Konfliktusok. Konfliktusok?

Undefined

Tegnap beleszaladtam egy érdekes szituációba. Beszéltem az egyik kollegámmal arról, hogy mi a jövőm és mi hogyan alakul velem kapcsolatban. Azért "támadtam" le őt ezzel a problémával, mert a nagyfőnök őt említette, hogy meg fogja kérdezni velem kapcsolatban. Szóval, megtaláltam. A beszélgetésünk alatt felmerült az, hogy nekem az elmúlt másfél évben két konfliktusom volt a kollegáimmal. Az egyiknek az lett a vége hosszú számomra  szenvedésekkel teli hónapok után, hogy kértem hogy az adott személlyel többet ne dolgozzak együtt. Én megtettem mindent és nem ment. Ennyi.

Sayusi's tagcloud: 

Gwt debug in hosted mode

Undefined

Jetty error and issue with GWT project in NetBeans.

Sayusi's tagcloud: 

Társkeresők és az elveim...

Undefined

 Ma este belefutottam a pofafüzeten ebbe a cikkbe és egyrészt röhögtem, másodsorban meg elgondolkodtam. Eddig valahogy cikinek éreztem, hogy néha-néha - egyre ritkábban - betolom a képem társkereső oldalakra és szétnézek, hogy ki van kivel. De nincsen ebben semmi ciki sem. Sodródsz az árral és majd lesz valami... Persze, tudjuk nálam a "majd lesz valami" kurvára nem él, mert cél nélkül nem csinálok semmit sem.

Sayusi's tagcloud: 

Magyar - angol zagyvabeszéd

Undefined

 Tény, hogy "multirabszolga" vagyok. Azért van idézőjelek között ez a tény, mert én nem érzem annak. Jó nekem és az életem mindenféle szempontból fejlődik. Ennek ellenére tény az is, hogy az epam outsourcing területen tevékenykedik és külföldön vannak az ügyfeleink. Ez azt jelenti, hogy ha nem Lajoshoz beszélek, aki mellettem ül, akkor már angolul kell kommunikálnom és ezt teszik a többiek is. Sajnos emiatt születnek olyan förtelmes mondatok, amelyekben az angol meg lesz erőszakolva a magyar nyelv által.

Sayusi's tagcloud: 

Kernel stack trace

Undefined

  Call Trace:
[<ffffffff8136daad>] ? sock_aio_read+0x16d/0x180
[<ffffffff8141e360>] ? __mutex_lock_slowpath+0x1c0/0x260
[<ffffffff8136d4f5>] ? sock_poll+0x15/0x20
[<ffffffff8141ec55>] schedule_hrtimeout_range_clock+0x115/0x130
[<ffffffff8141e199>] ? mutex_unlock+0x9/0x10
[<ffffffff81106ea3>] ? ep_scan_ready_list+0x183/0x190
[<ffffffff8141ec7e>] schedule_hrtimeout_range+0xe/0x10
[<ffffffff811071bc>] ep_poll+0x2ec/0x350
[<ffffffff81031b10>] ? try_to_wake_up+0x120/0x120

Sayusi's tagcloud: 

Picture about HTOP

Undefined

 

Sayusi's tagcloud: 

Linux, megint...

Undefined

 Ez már a sokadik oda-vissza váltásom Linux és Windows között. Sokszor én is már csak röhögtem magamon, hogy mi a francot csinálok. De végül kikristályosodott bennem, hogy mi a fontos és eszerint tudok választani a két oprendszer között.

Sayusi's tagcloud: 

Dance With Dragons

Undefined

 So, eventually we have a date!

For those, who doesn't know what I'm speaking of here is a little information about Song of Fire and Ice. I'm warning you, every book is ~1000 pages and if you start it, you won't put down until the last page.

For those, who knows what is this... Sigh, sigh again, a fuckin' big sigh. Yes, it's coming... and the Winter is coming as well.

Sayusi's tagcloud: 

Pages

Subscribe to RSS - SayusiAndo&#039;s blog