You are here

Az Aiel, az Ogier, a Stedding, a farkasok és egy rakat kérdés megint...

Undefined
Body: 

 Pár napja már mocorog bennem egy érzés, hogy megint írnom kellene erről a könyvről. Elolvastam olyan 200 oldalt az előző bejegyzésem óta. Történt is pár dolog a könyvben azóta és ezek nekem nagyon jó élményeket okoztak.

Előre szólok kedves Olvasóm, hogy itt most pár poént félig-meedig de lelövök. Ha nem olvastad még ezt a regényt, akkor kérlek, hogy csak óvatosan menj tovább, mert haragudni fogsz rám!

Amikor legutóbb írtam, akkor Jordan felállított egy olyan szituációt, hogy azt hittem tudom rá a megoldást. Ewgene álmodott valamit Randdal kapcsolatban. Rand meg még most sem igazán derült ki - csak egy iszonyatosan halovány félmondat utal erre, hogy hol volt és vártam, hogy Ewgene álmának megfelelően történjen valami. DE NEM! Megint kötöttünk egy csomót és már megint csak a kérdés maradt, hogy ebből meg aztán mi a csuda lesz!?

Loialnak már egy ideje érzem a szerepét. Maradjunk annyiban, hogy azt látom, hogy a szerepének mi az egyik feladata. De olyan közvetlen, komplex információkat nem igazán olvashattam az Ogierekről (bocs, de nem tudom, hogy magyarul ők minek lettek lefordítva; gondolom Ogrénak). De most ott vagyunk, hogy a díszes társaság egy steddingben van. Ezt sem tudom, hogy mi a magyar megfelelője. De a lényeg, hogy most kapunk valamennyi információt róluk. Remélem, hogy jó lesz.

Néhány fejezettel ezelőtt megjelent egy Aiel és elmondta mit akar. Kerek szemekkel olvastam, mert egy ideje már lebegtetve van ez a szál. Most meg megint itt van egy pár Aiel és már látom, hogy lesz itt valami... És amit ők mondanak alá van támasztva azzal, amit a farkasok mondanak Perrinen keresztül és persze, tudjuk ez a regény nem csak a Kürt megtalálásáról szól, hanem arról, hogy Moiraine hagyja Randot szenvedni a saját önfejűségétől.

Összefoglalva azt kell, hogy mondjam ez a regény nagyon jó továbbra is! Sőt, eljutottam oda, hogy el kellene olvasni az első kötetet megint.

Comments

Szólj, ha eljutottál addig a mondatig, hogy "-Jövünk!"
:P De leírhatod majd az érzéseidet is :D
Az a rész megérdemli! :D

Hol is van ez? :)

Kell kis spoiler... majd mondják Perrinnek

Mármint úgy értettem, hogy nem a második kötetben van ugye? Elsőre azt hittem, hogy abban van és attól féltem, hogy valami fölött átszaladt a tekintetem. De ha nem, akkor jól van az úgy, ahogy van!