You are here

Teszteszközt tesztelek

Tesztelem az Oracle teszteszközét és kezd izgalmas lenni a dolog. :) Ebben az esetben lényeges, hogy tudjam magammal vinni a kis munkámat és emiatt minden a laptopom van. Most, hogy fut minden kezdem azt érezni, hogy mindjárt a DVD tálca kinyílik és a gép kidug rajta egy fehér zászlót. De, hogy miért is?

Alkalmazás Memória (Virtual Size)
Oracle Weblogic Appserver 1.398.396 K

Oracle XE

756.152 K
java.exe 968.111 K
Firefox 509.420 K

A fentieken kívül fut még pár apróság is. :) Így az eredmény, hogy a 2G memóriából jelenleg használunk 2.9 G-t. Swappolunk, mint az állat és lassul a ketyere, de még csak most kezdem el tesztelni, hogy hogyan működik a load manager, ami virtuális felhasználókat csinál. A probléma, hogy mind a virtuális felhasználók, mind a szerver, amit terhelünk a laptopon van. :) Sucks! :D

Undefined
Sayusi's tagcloud: 

Comments

Nos, lefuttattam a terheléses tesztet is úgy, hogy minden a laptopon volt. Annyi történt, hogy még 700 mega igény ébredt az alkalmazásban. :)
Csináltam 10 virtual usert és 10 iterációban ráengedtem egy apache-postgres alkalmazásra, ami szintén a gépemen futott. Az eredmény:
- az apache szálai elkezdted segfaultolni, de ezt abba is hagyták, amikor levettem a virtuális felhasználok belépési idejét
- a postgres bírta
- a commit memory windows xp-ben több, mint 5G lett

Szép! :D