You are here

Fire the Fox

 Pár héttel ezelőtt gyakorlatilag átraktam minden böngészős dolgomat Google Chrome -ra Firefoxról. Elegem lett a Firefox szarságaiból. Lassú és lomha a Chrome-hoz képest. De ez annyira jelentéktelen kis apróság az életemben, hogy nem is nagyon érdemelne egy bejegyzést egészen addig, amíg a gentoo-user listán meg nem jelenik, hogy másoknak is van ezzel problémája.

Undefined
Sayusi's tagcloud: 

Comments

Szerintem is lassabb a Firefox, mint a Chrome. Nálam ez eléggé fontos, mivel egy Atom procis gépen dolgozok, ami nem egy villám :) A Chrome több processzorra szét tud oszlani, ami nem elhanyagolható előny kis teljesítményű gép esetén (2 magos a proci a gépemben).

Tegnap reggel frissítette magát a Firefox, ami azt eredményezte, hogy utána 2 percenként megdöglött... Jobb ötletem nem lévén, újra indítottam a gépet (WinXP-ről van szó), és láss csodát: megjavult. Azóta egyszer sem omlott össze.

Amúgy pár hete én is Chrome-ot használok, egyedül az Ikariamot futtatom Firefoxban, mert az ahhoz írt Greasemonkey scriptem nem működik Chrome-ban. Még. De már azon vagyok hogy kijavítom, és a tűzrókát végleg elfelejtem...

Te még játszol az Ikariammal? Azt hittem, hogy már régen kiszálltál.

Nekem olyan pár nap volt, hogy el sem indult. Hogy legyen valami infóm strace -szel kellett indítani. Egy segmentation fault fogadott. Na ott mondtam, hogy ennyi volt... De melóban még használom, mert a tesztek ezen futnak.