You are here

maven

Építgetek, fordítgatok, mavenizálódom...

Szeretném azzal kezdeni, hogy itt most nem fogok példákat hozni arra, hogy egy egyszerű projektet hogyan lehet összerakni mavennel. Erre találhatsz rengeteg cikket az interneten. Azt is csak nagy vonalakban fogom megmutatni, hogy én mit csináltam. Kódot csak akkor fogok mutatni, ha valami nagyon izgalmasba futok.

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

Modulok

Amikor még php-ban dolgoztam, hobbizgattam nem láttam és értettem, hogy mi a lényege, értelme annak, hogy moduljaink vannak. Maga a php nem is ad lehetőséget erre. Akkoriban még nem voltak csomagok és nem is volt divat odafigyelni arra, hogy a értelmes elgondolás szerint rakjuk a fájlokat. Amikor előjött ez a téma, akkor mindig elsők között jelent meg az, hogy "dehátmennyiidőmígafájlokatfeolvassaawebszerver". Igen, azon a 2 ezredmásodpercen fog múlni minden.

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

Maven

Ez a rész a Mavennel kapcsolatos tapasztalataimat tartalmazza.

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

A Csillagromboló

Huhhhh... Ez egy combos projekt lesz már most látom, de mintha emiatt kezdtem volna el 7-8 éve komolyan venni az informatikát. Mármint a programozást és az információval foglalkozó tudományokat.

A "Csillagromboló" kifejezés egy beszélgetésben hangzott el, ahol az egyik kollegám olyan panaszkodásképpen ejtette el az a mondatot, hogy "Csillagrombolót építünk!", és tette ezt olyan hangsúllyal, hogy a "bammeg" még illett volna mögé. Ez valahogy megtetszett nekem. Igen, ebben benne van az is, hogy szopatom magam de rendesen! De ha nem ezt tenném, akkor nem haladnék sehova.

Hungarian
Subscribe to RSS - maven