You are here

star destroyer

Építgetek, fordítgatok, mavenizálódom...

Szeretném azzal kezdeni, hogy itt most nem fogok példákat hozni arra, hogy egy egyszerű projektet hogyan lehet összerakni mavennel. Erre találhatsz rengeteg cikket az interneten. Azt is csak nagy vonalakban fogom megmutatni, hogy én mit csináltam. Kódot csak akkor fogok mutatni, ha valami nagyon izgalmasba futok.

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

Hajtogatás, de nem origami

Egy másik bejegyzésemben írtam arról, hogy a kód és a programozó között van kommunikáció. Itt most azt mutatom meg, hogy a Netbeans erre milyen jó és kényelmes megoldást tud nyújtani. Ez a folding. Ez annyit tesz, hogy ha berakod a kódba mint komment a következő két sort, akkor a Netbeans ott be tudja hajtani a kódot. Ami a két tag között van, azt meg nem fogod látni. Helyette egy téglalapba foglalt szöveget látsz, ami a "desc" -nél van. Ezeketből lehet csinálni "Code Template" -t is.

Hungarian

Maga a kód

Párszor már elmondtam, hogy nem vagyok fejlesztő csak hobbiprogramista és még el is fogom mondani párszor. Emiatt van az, hogy vannak könyvek dolgok, amiket még nem olvastam.

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

Okosságok

Mivel szoftverfejlesztés és mivel ott is gondolkodni kell le kell írni azokat is. Ez a rész szolgál erre, az okosságokra!

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 
Subscribe to RSS - star destroyer