You are here

robert jordan

Vége

Most nem tudom, hogy egyszerűen csak hozzászoktam Jordan stílusához, vagy a regények között van különbség, de nem emlékszem olyan pillanatra, amikor túl akartam élni a regényt. Az első három kötetben voltak olyan oldalak, amelyeknél az "Istenem, legyen már vége!" érzés volt bennem. Itt nem volt olyan. Nem mondom, hogy végig izgalmas volt, vagy végig ugyanolyan jó volt leszámítva a végén lévő kisebb csavart.

Aiel

Hungarian

A vadászat

 Az előző könyv végén érzett enyhe csalódottságom elmúlt. Inkább azt mondanám, hogy látom az események folyamában azt, hogy az a szerintem egyszerű megoldás hogyan illeszkedik oda.

Undefined

Ennek is vége és egy kis csalódás meg az éhesebb kíváncsiság

Annyira lendületbe jöttem, hogy a maradék 200 oldalt gyorsan el is olvastam és nem tudom, hogy éppen ki van kivel és van bennem egy nagyon pici csalódottság is. De még mielőtt nagyon hisztis olvasóvá válnék elkezdtem a harmadik kötetet és hagyom, hogy az események forrják ki magukat.

Kedves Olvasó, itt most lelövök pár poént megint. Ha nem akarod tudni, akkor itt állj meg.

Undefined

Az Aiel, az Ogier, a Stedding, a farkasok és egy rakat kérdés megint...

 Pár napja már mocorog bennem egy érzés, hogy megint írnom kellene erről a könyvről. Elolvastam olyan 200 oldalt az előző bejegyzésem óta. Történt is pár dolog a könyvben azóta és ezek nekem nagyon jó élményeket okoztak.

Előre szólok kedves Olvasóm, hogy itt most pár poént félig-meedig de lelövök. Ha nem olvastad még ezt a regényt, akkor kérlek, hogy csak óvatosan menj tovább, mert haragudni fogsz rám!

Undefined

Cirkálmányos hümmögés

 Nem is tudom hogyan fejezzem ki magam. Jelenleg az "In the Mirror of Darkness" fejezet következik a regényben és próbálom összeszedni a gondolatokat a fejemben, az elmúlt három héttel kapcsolatban. Nagyjából akkor kezdtem bele ebbe a kötetbe.

Undefined

Robert Jordan: The Great Hunt (hu)

 

Szerző: Robert, Jordan

Cím: A nagy hajtóvadászat (The Great Hunt)

Sorozat: Az Idő Kereke (The Wheel of the Time)

Undefined

Befejeztem

Nos, mint már korábban írtam arról az a regény az Idő Kereke című sorozatnak az első kötete. Feritől származó információim alapján ennek még van egy előzménye, de azt még nem olvastam. Egyébként érdekel, hogy mi lehet benne, mert találtam itt egy-két utalást arra, hogy mi történt a múltban. Van egy-két ötletem, hogy miről lehetne regényt írni, ami előzménye lehetne ennek.

Undefined

Az első 200 oldal

 A lényeg, hogy elolvastam 200 oldalt ebből a 800 oldalas regényből. Nehéz bármi értelmeset is mondani, mert ez még az eleje az egésznek. Ennek ellenére van pár gondolat a fejemben.

Undefined

Pages

Subscribe to RSS - robert jordan