You are here

testing

Automata tesztek refaktorálása

Az elmúlt két napban automata teszteket refaktoráltam és két alapelv felrúgása miatt csinálnom kellett egy csomó (~1000 sor) duplikálást, mert elsődleges szempont az, hogy a tesztek működjenek és legyen egy bármikor használható regressziós csomag.

A tesztek készítésének folyamata

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

Selenium

Undefined

Van itt ez a Selenium nevű csoda, amivel napok óta ismerkedek. Ime, néhány tapasztalat a kicsikével.

Selenium

Sayusi's tagcloud: 

Tesztmérnök lettem

Undefined

A pénteki napon sikerült a tesztmérnök vizsgám. Hivatalosan a neve a következő: Certified Tester - Foundation Level és ezt tudja. Röviden ennyi. Az biztos, hogy nagy megkönnyebülés, mert kifárasztott. Az is biztos, hogy a teszteléssel és az egyes projekteken belüli kommunikációval kapcsolatos meglátásaimat és véleményemet hangoztatni fogom édes kis blogbejegyzéseken keresztül. Szóval, stay tuned!

Sayusi's tagcloud: 

Teszteszközt tesztelek

Undefined

Tesztelem az Oracle teszteszközét és kezd izgalmas lenni a dolog. :) Ebben az esetben lényeges, hogy tudjam magammal vinni a kis munkámat és emiatt minden a laptopom van. Most, hogy fut minden kezdem azt érezni, hogy mindjárt a DVD tálca kinyílik és a gép kidug rajta egy fehér zászlót. De, hogy miért is?

Sayusi's tagcloud: 

Adattárház tesztelés

Undefined

A múlt héten kaptam egy feladatot, hogy az ODS egyik üzleti folyamatát teszteljem. A folyamat maga abból áll, hogy "A" partnertől kapunk adatot SOAPon keresztül, amit berakunk adatbázisba és csinálunk belőle fájlt is. A fájl megy az SAP-nak és az is módosít rajta egy keveset és csinál nekünk egy másik fájlt.

Sayusi's tagcloud: 

MS Word 2003 - egy igazi szerencsecsomag

Undefined

Van ez a csodás Word. A maga nemében biztosan, hogy egy jó program. Biztosan. Van benne egy pár rettentően idegesítő dolog, amitől elfakad az agyam.

Sayusi's tagcloud: 

Fight with less memory

Undefined

I'm working on an laptop. The machine is extremly good for me. But sometimes I have problems with less memory. I'm generally using Jboss, Firefox, NetBeans, MS Word 2003 and the tested application through webstart.

Sayusi's tagcloud: 
Subscribe to RSS - testing