You are here

hu

A megfelelő kérdés.

Undefined

 A történet valahol ott kezdődik, hogy akadt időm programozni. Már sokkal korábban eldöntöttem, hogy az ötletem GWT -vel fogom megvalósítani. Ha már GWT és java, akkor nézzük meg a Maven -t is, hogy mi. Ennek a beállításával elment egy hétvége, de megy most már pöpecül. Elkészültek az első felületek.

Sayusi's tagcloud: 

Konfliktusok. Konfliktusok?

Undefined

Tegnap beleszaladtam egy érdekes szituációba. Beszéltem az egyik kollegámmal arról, hogy mi a jövőm és mi hogyan alakul velem kapcsolatban. Azért "támadtam" le őt ezzel a problémával, mert a nagyfőnök őt említette, hogy meg fogja kérdezni velem kapcsolatban. Szóval, megtaláltam. A beszélgetésünk alatt felmerült az, hogy nekem az elmúlt másfél évben két konfliktusom volt a kollegáimmal. Az egyiknek az lett a vége hosszú számomra  szenvedésekkel teli hónapok után, hogy kértem hogy az adott személlyel többet ne dolgozzak együtt. Én megtettem mindent és nem ment. Ennyi.

Sayusi's tagcloud: 

Társkeresők és az elveim...

Undefined

 Ma este belefutottam a pofafüzeten ebbe a cikkbe és egyrészt röhögtem, másodsorban meg elgondolkodtam. Eddig valahogy cikinek éreztem, hogy néha-néha - egyre ritkábban - betolom a képem társkereső oldalakra és szétnézek, hogy ki van kivel. De nincsen ebben semmi ciki sem. Sodródsz az árral és majd lesz valami... Persze, tudjuk nálam a "majd lesz valami" kurvára nem él, mert cél nélkül nem csinálok semmit sem.

Sayusi's tagcloud: 

Magyar - angol zagyvabeszéd

Undefined

 Tény, hogy "multirabszolga" vagyok. Azért van idézőjelek között ez a tény, mert én nem érzem annak. Jó nekem és az életem mindenféle szempontból fejlődik. Ennek ellenére tény az is, hogy az epam outsourcing területen tevékenykedik és külföldön vannak az ügyfeleink. Ez azt jelenti, hogy ha nem Lajoshoz beszélek, aki mellettem ül, akkor már angolul kell kommunikálnom és ezt teszik a többiek is. Sajnos emiatt születnek olyan förtelmes mondatok, amelyekben az angol meg lesz erőszakolva a magyar nyelv által.

Sayusi's tagcloud: 

A vadászat

 Az előző könyv végén érzett enyhe csalódottságom elmúlt. Inkább azt mondanám, hogy látom az események folyamában azt, hogy az a szerintem egyszerű megoldás hogyan illeszkedik oda.

Undefined

Ennek is vége és egy kis csalódás meg az éhesebb kíváncsiság

Annyira lendületbe jöttem, hogy a maradék 200 oldalt gyorsan el is olvastam és nem tudom, hogy éppen ki van kivel és van bennem egy nagyon pici csalódottság is. De még mielőtt nagyon hisztis olvasóvá válnék elkezdtem a harmadik kötetet és hagyom, hogy az események forrják ki magukat.

Kedves Olvasó, itt most lelövök pár poént megint. Ha nem akarod tudni, akkor itt állj meg.

Undefined

Az Aiel, az Ogier, a Stedding, a farkasok és egy rakat kérdés megint...

 Pár napja már mocorog bennem egy érzés, hogy megint írnom kellene erről a könyvről. Elolvastam olyan 200 oldalt az előző bejegyzésem óta. Történt is pár dolog a könyvben azóta és ezek nekem nagyon jó élményeket okoztak.

Előre szólok kedves Olvasóm, hogy itt most pár poént félig-meedig de lelövök. Ha nem olvastad még ezt a regényt, akkor kérlek, hogy csak óvatosan menj tovább, mert haragudni fogsz rám!

Undefined

Kernel stack trace

Undefined

  Call Trace:
[<ffffffff8136daad>] ? sock_aio_read+0x16d/0x180
[<ffffffff8141e360>] ? __mutex_lock_slowpath+0x1c0/0x260
[<ffffffff8136d4f5>] ? sock_poll+0x15/0x20
[<ffffffff8141ec55>] schedule_hrtimeout_range_clock+0x115/0x130
[<ffffffff8141e199>] ? mutex_unlock+0x9/0x10
[<ffffffff81106ea3>] ? ep_scan_ready_list+0x183/0x190
[<ffffffff8141ec7e>] schedule_hrtimeout_range+0xe/0x10
[<ffffffff811071bc>] ep_poll+0x2ec/0x350
[<ffffffff81031b10>] ? try_to_wake_up+0x120/0x120

Sayusi's tagcloud: 

Pages

Subscribe to RSS - hu