You are here

job

Mélyvíz

Undefined

Mélyvízbe kerültem, ami egyáltalán nem baj. Megszoktam, hogy ez van. Ez nem a munkáltatóm vagy az életem hibája. Ez az én képességem, hogy gyorsan fel tudom venni a ritmust. Az igazat megvallva szeretem azokat a helyzeteket, amikor van egy adott szintű tudásom és úgy kell teljesítenem, hogy ennek a határait tolnom kell kifelé. Ez volt az OnLineWebnél, a Riteknél és az Astronnál egyaránt. Most is ez van az epamnál. De mondhatom azt, hogy ennek tényleg örülök.

Sayusi's tagcloud: 

qweqwe

Undefined

qeqwe

Sayusi's tagcloud: 

Teszteszközt tesztelek

Undefined

Tesztelem az Oracle teszteszközét és kezd izgalmas lenni a dolog. :) Ebben az esetben lényeges, hogy tudjam magammal vinni a kis munkámat és emiatt minden a laptopom van. Most, hogy fut minden kezdem azt érezni, hogy mindjárt a DVD tálca kinyílik és a gép kidug rajta egy fehér zászlót. De, hogy miért is?

Sayusi's tagcloud: 

Adattárház tesztelés

Undefined

A múlt héten kaptam egy feladatot, hogy az ODS egyik üzleti folyamatát teszteljem. A folyamat maga abból áll, hogy "A" partnertől kapunk adatot SOAPon keresztül, amit berakunk adatbázisba és csinálunk belőle fájlt is. A fájl megy az SAP-nak és az is módosít rajta egy keveset és csinál nekünk egy másik fájlt.

Sayusi's tagcloud: 

Szeretném javasolni...

Undefined

Mivel a munkaköröm tesztelő nem csak abból áll, hogy ellenőrzöm, hogy funkcionálisan rendben vannak-e a szoftverek, hanem figyelnem kell arra is, hogy a kedves felhasználónak milyen élmény lehet a szoftver használata. Figyelnem kell arra, hogy a szoftver hogyan és milyen módon képes kommunikálni a felhasználóval. Mennyire teszi ezt nehézzé vagy mennyire teszi ezt könnyűvé. Az ilyen észrevételeimről teszek javaslatokat a fejlesztők felé.

Sayusi's tagcloud: 

Új iroda

Undefined

Hétfőtől kezdődően új helyen dolgozunk, mert az Astron elköltözött. Az iroda szép és modern. De a legjobb, hogy kényelmesebb, mint az eddigi. Nekem az tetszik benne a legjobban, hogy előttem vannak az ablakok és ki tudok nézni és messze a távolba el. Nem csak bámulom a monitort.

Sayusi's tagcloud: 

Pokol hete vagy hetei... vége

Undefined

Írtam, hogy eléggé pörgök, mert éppen két projekten dolgozom. Nos, ennek úgy néz ki, hogy vége. Az egyik projekthez tartozó dokumentációkat, tesztkönyveket elkészítettem és a megrendelő is csúsztatta az atadást. Így már csak egy projekt van az életemben, egyelőre. A privát dolgaim ennek ellenére megmaradtak és van mit csinálnom, amikor éppen unatkozhatnék.

Sayusi's tagcloud: 

Pokol hete vagy hetei...

Undefined

Lassan eljutok oda, hogy nem tudom, hogy hova nyúljak vagy mivel kezdjek el foglalkozni.

A jövő héten át kell adnom egy aránylag nagy szoftvert. Itt három feladat vár rám: meg kell írnom a felhasználói doksit, a fejlesztőknek ki kell adnom javítási feladatokat és elő kell készítenem a tesztelési előírásokat.

A másik szoftver ami úgymond a nyakamon van éppen abban a státidumban van, hogy készülnek el a felületek és ezeket szépen sorjában kell tesztelnem és az átadási tesztkönyveket megírni.

Sayusi's tagcloud: 
Subscribe to RSS - job