You are here

opinion

Minőségi problémáim a szoftverekkel

Undefined

Van nekem itt egy régi vajúdásom és ezt most ért véget. Pontosabban most azt érzem, hogy elég hosszú időre pontot tettem az ügy végére. Ez azért érdekes és fontos számomra mert meg tudom fogalmazni, hogy mi a bajom. Sőt, el tudom fogadni, hogy nekem ez a bajom és meg tudok barátkozni egy igényemmel.

Sayusi's tagcloud: 

Linux desktopra, hát ennyi...

Undefined

 Ahogy írtam már korábban elkezdtem ismét Gentoot telepíteni. Sőt, vettem két monitort és már-már éreztem, hogy ez nekem nagyon jó lesz. Tévedtem.

Sayusi's tagcloud: 

Demagógia és ellen-demagógia

Undefined

 Hetek óta érzem azt, hogy a kedvenc újságaimat egyszerűen nem bírom olvasni. Hiába veszem meg őket nem jutok el odáig, hogy elolvassam vagy akárcsak belenézzek bármelyikbe is.

Sayusi's tagcloud: 

Tron Legacy (2010)

Undefined

Tron Legacy a Tron, avagy a számítógép lázadása című filmnek a folytatása. Szerintem a sztoriból ennyi elég, sőt el is lehet olvasni máshol. Én nem akarom ezzel foglalni itt a helyet.

Sayusi's tagcloud: 

Ennyi. Megyek haza.

Undefined

 Elvileg holnap megyek haza, ha csak valamilyen hó probléma nem húzza keresztül a számításaimat.

Sayusi's tagcloud: 

Egy hétvége Londonban

Undefined

 Kissé késve, de annak a hétvégének a rövid leírása itt jön.

Valahogy úgy fejeztem be az előző bejegyzésemet, hogy "...megyünk sörni". Mentünk. eléggé mentünk és próbáltunk menni a végén. De kikötöttünk a Barracuda bárban, ami a Bank Station -nél van. Első ránézésre egy puccos helynek tűnik, de az is lehet, hogy az én magyar valósághoz szokott pici lelkem mondta ezt. Szóval, bementünk és a sör egyáltalán nem volt drágább, mint bárhol. Viszont rengeteg ember és mind 20-30 közötti. Csinosak, elegánsak és lazák. Ehhez nem volt nehéz azonosulni.

Sayusi's tagcloud: 

Az első hét Londonban

Undefined

 Na jó, nem egy hét de majdnem annyi. Illetve most van időm írni is valamennyit.

Összefoglalva... Már tudom, hogy mi köt Pesthez és Magyarországhoz. Az emberek, a barátaim, mert ők most kurvára hiányoznak. De az a szomorú, hogy csak ez köt a hazámhoz és semmi más sem. A héten lenyúlták a nyugdíjszámlámat és ennyi... Csak a barátaim számítanak értéknek abban az országban.

Sayusi's tagcloud: 

It's not a feature, it's more...

Undefined

 Linuxos világban létezik az a mondás, hogy "It's not a bug, it's a feature!". Ma ez volt a válasza kedves kollegámnak arra, hogy eltévedtünk és mondtam, hogy ezzel semmi gond. Itt kezdtem el fejelszteni magamban a gondolatot, hogy igen, lehet hibázni, de maga a hibázás a természetes tanulási módok egyike, mert kizárod, hogy mi a jó. Sőt, fokoztam...

Sayusi's tagcloud: 

Első nap Londonban

Undefined

 Szépen eltelt az első nap Londonban. Egyszerűen le vagyok nyűgözve ettől a várostól! Imádom, pedig alig láttam belőle eddig valamit is.

Sayusi's tagcloud: 

Minden most kezdődik el...

Undefined

Ákos nálam nagy kedvenc és ezekre leltem...

A 40 koncert...

Egy kis kuriózum...

Sayusi's tagcloud: 

Pages

Subscribe to RSS - opinion