You are here

sport

Sport 2012.december

Nos, szinte semmi sem történt decemberben. Alig sportoltam valamit. Ennek oka az év végi fáradtság volt. Ki voltam merülve mind fizikailag, mind szellemileg és érzelmileg. A tetejébe ott ólálkodott körülöttem a megfázás és két-három naponta éreztem, hogy a láz kerülget. Az igazi kérdés, hogy miért érzem magam kimerültnek fizikailag és érzelmileg?

Hungarian
Sayusi's tagcloud: 

Sport 2012.09 - 2012.11.

Időszak

2012.szeptember - 2012. november.

Mérés

Augusztusban vásároltam egy Polar órát, hogy mérjem azt, hogy hogyan alakul a teljesítményem. Hatékonyabbá akartam tenni az edzésemet, mert jártam én futni már két éve, de valahogy nem abba az irányba és nem úgy haladtak a dolgok, ahogy én azt szerettem volna. A következő lépés az volt, hogy vettem egy mérleget én, aki 20 éve alig akartam mérlegre állni. Szerencsémre az alázat adott pár leckét mostanában és a makacsságom nem volt annyira éber. Az órával csináltam pár mérést augusztus végén és szeptember elején és arra jutottam, hogy a súlyomat kell csökkenteni és nem azt figyelni, hogy milyen kilométereket futok.

Hungarian

Wu Tai Chi

Undefined

 Pár hete, esetleg egy hónapja azon dolgozom - külső segítséggel, hogy kialakítsak egy olyan környezetet magam köré, amely hosszú távon biztosítja számomra azt, hogy haladjak a céljaim felé. Az előző mondatban a "környezet" szó magyarázatra szorul, mert ebben az esetben magában foglal nagyon sok dolgot. Tartalmazza az én gondolataimat, hozzáállásomat, és tartalmazza a barátaimat és az anyagi lehetőségeimet, illetve azt, hogy ezt az egészet hogyan tudom fejleszteni, többé tenni.

Sayusi's tagcloud: 
Subscribe to RSS - sport